DR. ZEMBA MIHAIL

Specializari: Chirurgia polului anterior, transplant de cornee, chirurgia strabismului, tratamente laser, imagistica oculara

Dr. Zemba Mihail, medic primar oftalmolog in cadrul clinicii de oftalmologie Laser Vision Med din Constanta, s-a nascut in data de 11 august 1968 in Tulcea, judetul Tulcea. Urmeaza cursurile Institutului Medico-Militar, facultate a Universitatii de Medicina si Farmacie ,,Carol Davila”, Bucuresti terminand sef de promotie. Dr. Zemba Mihai este in prezent coordonaorul echipei de transplant de cornee din cadrul Spitalului Militar Central, Bucuresti. Sef de lucrari in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie ˝Carol Davila˝ in specialitatea oftalmologie, doctor in stiinte medicale, col. Dr. Zemba Mihail are supraspecializari obtinute atat in tara cat si in strainatate in chirurgia cataractei, glaucomului, vitreo-retiniana si a transplantului de cornee precum si in oftalmologia pedriatrica.

Dr. Zemba Mihail este membru al Societatii Romane de Oftalmologie (SRO), membru al Societatii Romane de Cataracta si Chirurgie Refractiva (SRCCR), membru al Societatii Romane de Glaucom (SRG), membru al Academiei Americane de Oftalmologie (AAO), membru al European Society of Cataract and Refractiv Surgeons (ESCRS).