Perimetru computerizat HUMPHREY Zeiss, Zeiss/GERMANIA

perimetru-computerizat

Folosit in :

  • Diagnosticul si monitorizarea glaucomului;
  • Diagonsticul si monitorizarea bolilor oculare si neurologice;
  • Strategii rapide ș iprecise de testare;

Validat de mai mult de 25 de ani de cercetare, proiectare și experiența clinică, PERIMETRU COMPUTERIZAT HUMPHREY ZEISS este standardul de acceptare in diagnosticul si managementul glaucomului. Dintre caracteristicile de baza ale perimetrului se numara:

perimetru-computerizat-ochi

  1. Monitorizarea video pentru ochi ajută la poziționarea ochiului in timpul testului în centrul lentilei și deasemenea pentru monitorizării pacientului în timpul testării.
  2. Urmărirea Gaze folosește reflexul cornean în combinație cu poziția ochiului pentru a determina și a înregistra direcția privirii.

 

  1. Head trackin- urmărește dimensiunea pupilei și poziția corpului în raport cu obiectivul, care împreună cu mecanism automatic xy de odihnă a bărbie ajuta pacientul in corectarea miscarilor de neconcordanta.
  2. Monitorizarea Vertex- folosește distanța dintre două reflexele corneene pentru a determina dacă pacientul s-a mutat prea departe de la obiectivul studiului. Software-ul va semnaliza mișcarea și cere operatorului să regleze pacientul sau sa re-inițializarea testul.

perimetru-computerizat-1

perimetru-computerizat-2