Servicii

Prin politica si obiectivele pe care si le-a propus, LASER VISION MED urmareste satisfacerea cerincelor pacientilor la standarde de calitate cat mai ridicate prin furnizarea de servicii medicale performante in domeniul oftalmologiei.

Furnizarea de servicii oftalmologice de inalta performanta este posibila prin folosirea aparaturii si echipamentelor, specifice activitatii unei clinici de oftalmologie, acestea fiind achizitionate de la furnizori autorizati, utilizand resurse proprii. Stiut fiind faptul ca nu este indeajuns doar achizitionarea unor echipamente, noi LASER VISION MED, acordam o importanta deosebita nivelului de pregatire al personalului angajat. Formarea profesionala continua a angajatilor coroborata cu achizitionarea de echipamente performante conduce la furnizarea de servicii calitativ superioare celor existente pe piata la acest moment.

LASER VISION MED va ofera servicii de consultanta, investigare si tratare a problemelor oftalmologice. Consultaiile sunt efectuate de catre medici cu o bogata experienta si pregatire profesionala. Echipa noastra de medici consulta si investigheaza in jur de 600 pana la 800 de pacienti saptamanal si efectueaza pana la 300 de interventii chirurgicale lunar.

Te asteptam sa ne vizitezi pentru ati oferi o sansa de a vedea clar.

LASER VISION MED, SA FIE CLAR!