fbpx Skip to content

Laser Vision Med este cel mai mare centru privat de oftalmologie din sud-estul României, ce își asumă un angajament puternic pentru excelența clinică și științifică, oferind rezultate de cea mai înaltă calitate pentru pacienți.

Clinica

Deschisă în 2011, într-o clădire nouă ce se întinde pe o suprafață de 1800 mp dispusă pe cinci etaje, clinica noastră din Constanța oferă un mediu modern, calm și confortabil, în care pacienții noștri se pot simți relaxați și bine îngrijiți printr-un plan de tratament personalizat, centrat pe pacient.

Clinica are un interior contemporan și oferă 5 cabinete de consultații, 3 cabinete de investigații, săli de așteptare, bloc operator cu două săli de operații și 5 saloane pre și post operator. 

De asemenea, în cadrul clinicii există un cabinet de montaj ochelari și un magazin de Optică medicală.

Sub conducerea dr. Cucu Bogdan, echipa noastră de medici cu înaltă calificare utilizează tehnologie de clasă mondială cu cele mai noi și mai sigure tehnici de chirurgie laser, concepute pentru a reduce riscul de complicații, oferind în același timp rezultate remarcabile pentru pacienții noștri.

Echipa noastră de medici

Personal dedicat

Echipamente oftalmologice de top

Furnizarea de servicii oftalmologice de înaltă performanță este posibilă prin folosirea aparaturii și echipamentelor specifice activității unei clinici de oftalmologie, acestea fiind achiziționate de la furnizori autorizați, utilizând resurse proprii.

Laser Vision Med este cel mai mare centru privat de oftalmologie din România, cu 30.000 de consultații, investigații și tratamente dar și 4.000 de intervenții chirurgicale efectuate anual pacienților noștri.

Suntem aici

contact

program